Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Despre Transport 

Cat dureaza transportul? 

Transportul in Romania, se face prin firma de curierat GLS, si dureaza 24-48 de ore, din momentul in care va este trimisa comanda. Comenzile se trimit in aceeasi zi, daca sunt plasate pana la ora 14:00 (excluzand cazurile speciale). Daca ati plasat comanda dupa aceasta ora, ea va fi trimisa catre firma de curierat a doua zi. Livrarile se fac de luni pana vineri!

 

Doresc informatii despre comanda mea 

Pentru a afla statusul comenzii dumneavoastra va rugam sa accesati acest link. 

https://gls-group.eu/RO/ro/urmarire-colet 

Dupa accesarea linkului de mai sus, va rugam sa introduceti numarul de urmarire al coletului. Veti gasi toate detaliile referitoare la comanda dumneavoastra! Numarul de urmarire al coletului v-a fost trimis pe mail, in momentul in care comanda a fost trimisa din depozitul nostru! Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati telefonic!

 

Doresc livrarea in alta zi 

In cazul in care doriti sa schimbati data livrarii, va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil! Daca pachetul a fost trimis deja, din pacate nu se mai poate modifica data livrarii. 

 

Cat costa transportul? 

Transportul este gratuit la toate comenzile de peste 200 RON!

 

Am o garanție? 

Iti oferim o garantie de 60 zile, in care poti decide daca chiar vrei produsul pe care I-ai comandat. Vom face tot posibilul ca tu sa fii 100% multumit de acest produs. Cumparaturile online pot fi dificile, noi vrem sä iti usuram activitatea. Satisfactia ta este prioritatea noastra!

 

Durata garantiei 

Intrucat dorim ca persoanele care achizitioneaza de pe site-ul nostru sa fie mereu incantate, garantia este extinsa la 60 de zile. In acest interval va puteti decide daca doriti sau nu produsul primit.

 

Doresc un retur. Ce e de facut? 

In cazul in care doriti sa returnati produsul achizitionat, tot ce trebuie sa faceti este sa ne trimiteti un email cu cererea dumneavoastra la adresa info@altera-ro.com Va rugam sa descrieti motivul pentru care doriti sa faceti returul iar noi avea grija de restul! Acolo unul dintre managerii in relatii cu clientii va verifica cererea dumneavoastra si se va ocupa sa faca procesul de returnare a banilor cat mai usor cu putinta. Scopul nostru este ca dumneavoastra sa fiti mereu incantati de serviciile noastre si incercam sa ne imbunatatim in fiecare zi.

 

In cat timp mi se restituie banii? 

Din momentul in care cererea de retur este primita, veti primii banii in cont in termen de 7 zile lucratoare.